Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης.

     Στις 9/12/2019, ομάδα μαθητών του σχολείου μας παρακολούθησε την θεατρική παράσταση “Το μαγικό φίλτρο”, στο θέατρο “Κάτω από τη γέφυρα”. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για τους μαθητές όσο και για συνοδούς καθηγητές τους. Στο τέλος της παράστασης όλοι οι ηθοποιοί ήρθαν και μας χαιρέτησαν, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές μας. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τέτοιες στιγμές ειδικά λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αθλητική δράση στην Καισαριανή.

   Οι μαθητές του σχολείου μας, στις 14/11/2019, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό αθλητικό πρόγραμμα, που γίνεται στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής. Χωρίστηκαν σε ομάδες, προπονήθηκαν και αγωνίστηκαν σε γνωστά, αλλά και σε μη διαδεδομένα αθλήματα (μπάσκετ, πυγμαχία). Η επίσκεψή μας ολοκληρώθηκε με πεζοπορία στο άλσος Καισαριανής, όπου είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να δούμε το σημείο όπου έγινε η εκτέλεση διακοσίων Ελλήνων από τους Γερμανούς ως αντίποινα για τον θάνατο ενός στρατηγού τους στη Σπάρτη…

3ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών στο ΣΕΦ.

deaf-festuval-436x330

     Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος, διοργανώνει το τρίτο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας -ΣΕΦ από τις 25-29 Νοεμβρίου, με την επίσκεψη όλων των Ειδικών Σχολείων Κωφών ? Βαρηκόων της Αττικής.

      Στις 26/11/2019, το σχολείο μας πήρε μέρος στις αθλητικές δράσεις του φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα οι μαθητές μας δοκίμασαν τις ικανότητές  τους στα αθλήματα του στίβου, του πινγκ πονγκ, του μπάντμιντον (badminton) και της τοξοβολίας. Αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη υπήρξε ξενάγηση των μαθητών όλων των σχολείων στους αθλητικούς χώρους του ΣΕΦ.