«Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18»

    Την Τετάρτη 13/6/2018 πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη  επιτυχία  η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18», που διοργάνωσε  το σχολείο μας. Οι εκδηλώσεις της Γιορτής Λήξης διεξήχθησαν στο αμφιθέατρο του σχολείου μας  όπου παρουσιάστηκαν βραβευμένες συμμετοχές σε διαγωνισμούς, προγράμματα Αγωγής Υγείας και προγράμματα Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης, χορευτικά, θεατρικά και καλοκαιρινό Bazaar με δημιουργίες των μαθητών μας από τα εργαστήρια κεραμικής και μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής.

   Τη Γιορτή Λήξης τίμησαν με την παρουσία τους  η κα  Σταματάκη Ελένη,  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά και Νήσων, o κος Σκλαβενίτης Ευστάθιος, αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Πειραιά,  η κα Μαυρόγιαννη Μαρία, Διευθύντρια του ειδικού γυμνασίου – λυκείου Πειραιά, η κα Δήμου Γιολάντα από το ΚΕΔΔΥ Δ΄Αθήνας, οι γονείς των μαθητών μας και οι  εκπαιδευτικοί του  σχολείου μας.

    Το ακροατήριο καλωσόρισε η Διευθύντρια του σχολείου μας κα Δήμητρα Σκλαβενίτη.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOCCIA ?ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ?

 

Την Πέμπτη 7/6/2018 το σχολείο μας συμμετείχε στο τουρνουά Παρα-Ολυμπιακού Αθλήματος Boccia  που οργάνωσε το  ΙΕΚ ΑΛΦΑ του Τομέα Εργοθεραπείας και Προπονητικής του, στο κλειστό γυμναστήριο Παναγιώτης Σαλπέας.

Eκδήλωση για τα παιδιά των 13 Ειδικών Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

     Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1-6-2018, επ? ευκαιρία της ολοκλήρωσης του σχολικού έτους, η εκδήλωση για τα παιδιά των 13 Ειδικών Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στον Πολυχώρο ?Μάνος Λοϊζος? (Μηχανική Καλλιέργεια). Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής με τη συνεργασία του Δήμου Νίκαιας ? Αγ. Ι. Ρέντη συμμετείχαν περισσότεροι από 650 μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία της γιορτής. Όλοι μαζί απόλαυσαν ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια με εμψυχωτές, κεράσματα και αναμνηστικά δώρα.