Μάι 2017 αρχείο

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γεωλογικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μαθητές του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Γεωλογικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους των τμημάτων στο παλαιοντολογικό και στο ζωολογικό μουσείο. Οι μαθητές συμμετείχαν σε δράσεις (κατασκευή ομοιωμάτων) και σε προσομοίωση ανασκαφής.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στις 16 και 17 Μαΐου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά πραγματοποιήθηκε το 3ο διήμερο φεστιβάλ πολιτισμού ειδικής αγωγής με τίτλο «Ακροβάτες της ζωής ? στης ελπίδας τον ιστό». Στο φεστιβάλ συμμετείχε και το 2ο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πειραιά «Άνοιξη» με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης “Ουράνιο τόξο”, με θεματολογία τη διαπολιτισμικότητα-διαφορετικότητα.  

Πάρτυ γενεθλίων

Οι μαθητές του εργαστηρίου μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν τούρτες για το πάρτυ γενεθλίων δύο συμμαθητών τους.

Εκπαιδευτική εκδρομή

Την Τρίτη 9 Μαίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή ομάδας μαθητών στο θησείο και στην Αρχαία αγορά, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ) με σκοπό την προσαρμογή των μαθητών στην κυκλοφοριακή αγωγή. Έπειτα, με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων, οι μαθητές επισκέφθηκαν καφέ της περιοχής και διαχειρίστηκαν τα χρήματα τους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ

Η Διευθύντρια  Σκλαβενίτη Δήμητρα  & ο Σύλλογος Διδασκόντων και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού του 2ου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΝΟΙΞΗ»  σας προσκαλούν στην ενημερωτική ομιλία  η οποία θα πραγματοποιηθεί την                                ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΙΟΥ 2017   και ώρα 6 .00 μ.μ.           …

Συνέχεια ανάγνωσης