ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΥΡΤΥΛΟ

Το  καφέ των εκλεκτών ψυχών?

Στις 29/11/2016 το 2 Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑΝΟΙΞΗ, επισκέφθηκε το καφέ Μύρτυλο στους Αμπελόκηπους, (πάρκο καπαψ).Οι μαθητές μας γνώρισαν άτομα με ειδικές ικανότητες τα οποία εκπαιδεύονται και εντάσσονται ισότιμα στην αγορά εργασίας. Στα πλαίσια της επίσκεψης οι μαθητές του σχολείου μας αντάλλαξαν εμπειρίες και απόψεις με τα άτομα αυτά με στόχο την κοινωνικοποίηση τους.

Επίσης σέρβιραν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα κάνοντας ταυτόχρονα πρακτικής  άσκηση.

2  E.E.E.E.K.  ΠΕΙΡΑΙΑ  «Άνοιξη» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ 

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b71

img_20161216_232953neo

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το σχολείο μας έχει φορέσει τα γιορτινά του, στους διαδρόμους και στις αίθουσες νιώθεις τον ενθουσιασμό, το δέντρο έχει στολιστεί, τραγούδια χριστουγεννιάτικα ηχούν, πρόβες για το θεατρικό έργο, κατασκευές χριστουγεννιάτικες ? σκηνικό θεατρικού έργου, προετοιμασία εορτοαγοράς (bazaar)

?????.. και στα εργαστήρια???

  οι μαθητές με την καθοδήγηση του προσωπικού εργάζονται μεθοδικά, εντατικά  με χαρά και δημιουργική διάθεση.

Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά

Στο εργαστήριο κεραμικής: ευφάνταστες κεραμικές δημιουργίες, μικρά και μεγάλα στολίδια, διακοσμητικά, γούρια, χρηστικά αντικείμενα κ.α.

Στο εργαστήριο μαγειρικής: υπέροχες μυρωδιές, από τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά μας που τόσο αγαπάμε, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γλυκά του κουταλιού κ.α.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο σχολείο μας την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα να παρακολουθήσετε την χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχουμε ετοιμάσει, να κάνετε τις αγορές για τα μικροδωράκια σας !!!

sketch-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-1 sketch-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-2 sketch-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-3