8η Ημέρα Άθλησης στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου.

 Την Τετάρτη 16/5/2018 πραγματοποιήθηκε στους  αθλητικούς χώρους του  ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου η 8η αθλητική   ημέρα άθλησης. Στην δράση αυτή συμμετείχαν αποστολές από όλα τα ΕΕΕΕΚ της αττικής. Οι μαθητές αγωνίστηκαν και διασκέδασαν σε  συμμετέχοντας στις διαφορές αθλοπαιδιές.

mmmmm

Επίσκεψη στο αττικό ζωολογικό πάρκο.

Αττικό-Ζωολογικό-Πάρκο

Την Δευτέρα  14-5-2018 το σχολείο μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο αττικό ζωολογικό πάρκο. Εκεί οι μαθητές του σχολείου μας περπάτησαν και εντυπωσιάστηκαν από τις παρουσίες των ζώων που υπάρχουν. Κατόπιν παρακολούθησαν την παράσταση με τα δελφίνια.

Παρακολουθηση θεατρικής Παράστασης.

gatos--web Τη Δευτέρα 23 Απριλίου οι μαθητές μας είχαν τη χαρά να επισκεφτούν το Θέατρο «Κάτω απ? τη γέφυρα» στο Νέο Φάληρο για να παρακολουθήσουν στην παιδική-νεανική σκηνή την παράσταση «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ? ένα γλάρο να πετάει». Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με αυτό το πολύ σημαντικό έργο του χιλιανού συγγραφέα Σεπούλβεδα, ο οποίος με χιούμορ και αγάπη μεταδίδει μηνύματα αγάπης, συντροφικότητας, σεβασμού προς το διαφορετικό. Καταγγέλλει τη μόλυνση που έχουν προκαλέσει οι πετρελαιοκηλίδες στη θάλασσα και μας ενθαρρύνει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο!   Ο θίασος μας μάγεψε με όπλο τη μουσική, το χορό, τα υπέροχα σκηνικά, τα ευφάνταστα κοστούμια και τη μουσική! Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πραγματικά και δήλωσαν την επιθυμία τους να ξαναπάμε! Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη για την εγκάρδια υποδοχή και για την πολύ ζεστή της φιλοξενία τόσο στο χώρο του φουαγιέ, όσο και μέσα στο θέατρο.