Θρησκευτική Σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών

Σύμφωνα με την  Αρ. Πρωτ. : Φ1/10747/Δ2 του Υπουργείου Παιδείας την Παρασκευή 29/01/2016,  παραμονή της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών το σχολείο μας προέβει σε δυο δράσεις: Σε  εκκλησιασμό με αντιπροσωπεία μαθητών και αρτοκλασία και  παρουσίαση σχετικά για το έργο και τη ζωή των Τριών Ιεραρχών από το μαθητή Μπεκιάρη Χρήστο. Τέλος μοιράστηκε άρτος σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου μας.

ΟΛΕΣ ΕΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗ 713 ΟΛΕΣ ΕΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗ 717 ΟΛΕΣ ΕΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗ 714

Προληπτικός Ιατρικός Έλεγχος των Μαθητών του σχολείου μας στο ΠΙΚΠΑ Πειραιά

Στα πλαίσια  δράσεων του σχολείου μας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε προληπτικός ιατρικός έλεγχος των μαθητών του σχολείου μας από τη σχολική νοσηλεύτρια κ. Κωνσταντινοπούλου Αθανασία και  το ιατρικό προσωπικό του ΠΙΚΠΑ Πειραιά (παιδίατρος,καρδιολόγος,οδοντίατρος).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή   ο Σύλλογος  Διδασκόντων  του 2ου ΕΕΕΕΚ Πειραιά «Άνοιξη» θα ήθελε να  ευχαριστήσει  εκ βάθους καρδίας τον κ. ΝΤΟΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ προϊστάμενο της Παιδικής Πολυκλινικής Πειραιά για την έμπρακτη υποστήριξή του στο αίτημά μας να υποβληθούν οι μαθητές μας σε ιατρικό έλεγχο. Η απόφαση αυτή αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση του Ιδρύματος αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλετε προκειμένου να προσφέρετε με αξιοπρέπεια τις υπηρεσίες σας στους μαθητές των Ειδικών σχολείων και ενισχύει την προσπάθειά μας προκειμένου να υποστηρίξουμε τις ευάλωτες οικογένειες του σχολείου μας.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες τους

τον κ. ΚΗΠΟΥΡΙΔΗ  ΔΗΜΗΤΡΙΟ  παιδίατρο

την κα ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ καρδιολόγο

τον κ. ΠΑΝΤΕΛΕΑΧΗ ΚΥΡΙΑΚΟ οδοντίατρο

την κα. ΦΑΣΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  νοσηλεύτρια

την κα. ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ επισκέπτρια υγείας

και την κα. ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ επισκέπτρια υγείας

ΟΛΕΣ ΕΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗ 675 ΟΛΕΣ ΕΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗ 685 ΟΛΕΣ ΕΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗ 687

ΟΛΕΣ ΕΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗ 002

Κοπή Βασιλόπιτας Μαθητών του σχολείου μας 2016

Δευτέρα 11/1/2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος 2016. Το φλουρί το έτυχε η μαθήτρια Χάλαρη Σοφία του τμήματος Μ3, το δώρο ήταν μια Δωροεπιταγή από το κατάστημα jumbo.

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 16

βασιλοπιτα16α