Οκτώβριος 2017 αρχείο

Εκδρομή στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

       Την Τέταρτη 25/10/2017 ομάδα μαθητών του σχολείου μας με τη συνοδεία των καθηγητών  επισκέφτηκαν το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης είναι αφιερωμένο στη μελέτη και προβολή των αρχαίων πολιτισμών του Αιγαίου και της Κύπρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην Κυκλαδική τέχνη της 3ης π.χ. χιλιετίας. Τα εκθέματα που απαρτίζουν τις τρεις μεγάλες …

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκδρομή στο κέντρο της Αθήνας.

   Την Παρασκευή   21/10/2017 πραγματοποιήθηκε   εκπαιδευτικός περίπατος στο κέντρο της Αθήνας.  Στην εκδρομή ομάδα μαθητών του σχολείου μας υπό την συνοδεία των καθηγητών τους επισκεφτήκαν  το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη- βουλή, Εθνικό κήπο, Ζάππειο, και την περιοχή της Πλάκας. Οι μετακίνηση έγινε με τα μέσα  μεταφοράς προκειμένου οι μαθητές  να εξοικειωθούν με την χρήση τους.

Άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού

     Την Παρασκευή 13/10/2017 πραγματοποιήθηκε   προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας  σε περίπτωση σεισμού. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές  κινήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν δοθεί. Στην άσκηση συμμετείχε και το Ειδικό Γυμνάσιο Πειραιά με το οποίο συστεγαζόμαστε στο ίδιο κτήριο.

Εκδρομή στη παιδική χαρά ΑΜΕΑ Π. Φαλήρου.

Τη Δευτέρα  9/10/2017 πραγματοποιήθηκε  περίπατος στην παιδική χαρά ΑΜΕΑ  Π. Φαλήρου. Στη εκδρομή πήραν μέρος  όλοι οι μαθητές του σχολειού μας καθώς και ο σύλλογος  εκπαιδευτικών.

Επίσκεψη στην λαική αγορά.

Την Τέταρτη  4/10/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη  των μαθητών του  εργαστηρίου μαγειρικής  στην λαϊκή αγορά Π. Κοκκινιάς  Πειραιά  ώστε να γίνει βιωματική εκπαίδευση  αυτών στην επιλογή  προϊόντων και στην συναλλαγή με τους  πωλητές.