Αθλητικές δράσεις στην Καισαριανή.

Την Τετάρτη 6/12/2017  πραγματοποιήθηκε  εκδρομή στο  Δημόσιο Πρότυπο  Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής  Near east. Εκεί οι μαθητές μας ανέπτυξαν αθλητικές δράσεις σε διάφορα αγωνίσματα όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, κλασικό αθλητισμό από γυμναστές που  πραγματοποιούν την δράση αυτή. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και στον ιστορικό χώρο του σκοπευτηρίου Καισαριανής. Το μήνυμα της επίσκεψης ήταν ότι ο αθλητισμός μας ενώνει και όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό αγωνιζόμαστε για την νίκη.

Ευχαριστίες για τη χορηγία από την εταιρία 3 άλφα.

 

 

3a-logo_el

   Η Διευθύντρια κυρία Σκλαβενίτη Δήμητρα και ο Σύλλογος Προσωπικού του 2ου ΕΕΕΕΚ Πειραιά «Άνοιξη» εκφράζουν τις εκ βαθέων ευχαριστίες τους στην εταιρία  3 άλφα για την ευγενική της προσφορά σε υλικά (όσπρια και ρύζι ) για το Εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής στο σχολείο μας. Το εν λόγω υλικό θεωρείται ιδιαιτέρως χρήσιμο για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την πολυεπίπεδη ανάπτυξη των μαθητών μας.

ΝΕΑ-ΡΥΖΙΑ_site_front_page

sdr
sdr
dav
dav
dav
dav

 

Πρόσκληση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή με θεατρική παράσταση και bazaar.

mpougada_agvassili

    Χριστούγεννα πλησιάζουν οι άνθρωποι γιορτάζουν. Σας προσκαλούμε σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη θεατρική παράσταση “Η μπουγάδα του Αϊ Βασίλη”. Γι’ αυτό σας περιμένουμε  με χαρά την Τρίτη 19/12/2017 και ώρα 17:00 ως 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Επίσης, θα μπορέσετε να θαυμάσετε και να αγοράσετε χριστουγεννιάτικες δημιουργίες αλλά και να απολαύσετε γλυκίσματα που έφτιαξαν οι μαθητές μας  με αγάπη και μεράκι για το Χριστουγεννιάτικο bazaar .

αφισα

Ευχαριστίες για τη χορηγία από την Παπαφίλη Α.Ε.

 papafili_logo_white_back_F12806        Η διευθύντρια κυρία Σκλαβενίτη Δήμητρα και ο Σύλλογος Προσωπικού του 2ου ΕΕΕΕΚ Πειραιά «Άνοιξη» εκφράζει τις εκ βαθέων ευχαριστίες του στην εταιρία Παπαφίλη Α.Ε., για την ευγενική της προσφορά σε πρώτη ύλη για το εργαστήριο μαγειρικής ζαχαροπλαστικής ( διάφορα είδη αλευριού  και σιμιγδαλι)   στο σχολείο μας. Το εν λόγω υλικό θεωρείται ιδιαιτέρως χρήσιμο για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την πολυεπίπεδη ανάπτυξη των μαθητών μας.

1

DSCN5343 DSCN5346 DSCN5350 DSCN5351