Ευχαριστίες για τη χορηγία από την Εταιρεία Wisdom Software ΟΕ.

Εταιρεία Wisdom Software ΟΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                       Με την παρούσα επιστολή η Διευθύντρια κα. Σκλαβενίτη Δήμητρα και ο Σύλλογος  Διδασκόντων  του 2ου Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πειραιά «Άνοιξη» θα ήθελαν  να   ευχαριστήσουν  εκ βάθους καρδίας κο. Φαράκο Παναγιώτη  της Εταιρείας  Wisdom Software ΟΕ για την ευγενική του πράξη  και την έμπρακτη στήριξή του στο σχολείο μας προσφέροντας  

  • Τρείς (3) κεντρικές μονάδες Η/Υ.
  • Μία (1) οθόνη με ενσωματωμένα ηχεία .
  • Ένα (1) ζευγάρι ηχεία Η/Υ.
  • Τρία (3) πληκτρολόγια.
  • Τρία (3) ποντίκια και καλώδια σύνδεσης.

Κύριε Φαράκο Παναγιώτη, η  απόφαση για την σημαντική αυτή χορηγία,  αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των αρχών που σας διέπουν  αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλετε προκειμένου να προσφέρετε με αξιοπρέπεια τις υπηρεσίες σας στους μαθητές των Ειδικών σχολείων και ενισχύει την προσπάθειά μας προκειμένου να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση των μαθητών με Αυτισμό και Νοητική

Βασική επιδίωξη  μέσω των χορηγιών σας είναι η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας  και η ενεργοποίηση των μαθητών πάνω στα θέματα εκπαίδευσης μέσο της διδασκαλίας με την χρήση Η/Υ .

Η ευαισθησία που επιδείξατε και η κοινωνική δράση σας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτή τη χρονική στιγμή δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για τους μαθητές μας.

Σας γνωστοποιούμε ότι τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) υπάγονται στην κατηγορία των αυτοτελών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στα οποία φοιτούν μαθητές με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ηλικίας 13-22 ετών. Η διάρκεια φοίτησης είναι 6 – 8 χρόνια. Τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και το προσωπικό τους υπάγονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στο 2ο ΕΕΕΕΚ Πειραιά «Άνοιξη», φοιτούν  παιδιά με νοητική υστέρηση, Αυτισμό και σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες που τυχαίνουν των ωφελειών της ανάπτυξης εκπαιδευτικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων μέσα στο σχολικό περιβάλλον.

Στο σχολείο μας λειτουργούν οι ειδικότητες: Μαγειρικής, Κεραμικής, Προεπαγγελματικών Δεξιοτήτων-Ανθοκομίας και Αυτόνομης διαβίωσης.

Σας ευχόμαστε δύναμη  και συνέχεια στο έργο σας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα αναρτήσουμε την απρόκλητη βοήθειά  σας, στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

                                                      Με εκτίμηση

  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού του 2ου ΕΕΕΕΚ Πειραιά “ΆΝΟΙΞΗ”

Η Διευθύντρια

Σκλαβενίτη Δήμητρα