Μεταποιήση και συντήρηση προιόντων.

Το εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας στα πλαίσια δράσεων προέβει στη διαδικασία παρασκευής ντοματοπελτέ.

Σας παραθετούμε εικόνες από τα στάδια παρασκευής ντοματοπελτέ.

1.Διαλογή ντομάτας.

διαλογη

διαλογη1

2. Πλύσιμο ντομάτας

πλυσιμο

3. Ζεμάτισμα ντομάτας

ζεματισμα1

ζεματισα1

4. Ξεφλούδισμα ντομάτας

DSCN0931

5. Τρίψιμο – σούρωμα ντόματας

DSCN0941

σουρωμα

6. Βράσιμο ντομάτας

βρασιμο

7. Συσκευασία ντομάτας σε βαζάκια.

συσκευασια