18 Φεβρουαρίου 2016 αρχείο

Μεταποιήση και συντήρηση προιόντων.

Το εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας στα πλαίσια δράσεων προέβει στη διαδικασία παρασκευής ντοματοπελτέ. Σας παραθετούμε εικόνες από τα στάδια παρασκευής ντοματοπελτέ. 1.Διαλογή ντομάτας. 2. Πλύσιμο ντομάτας 3. Ζεμάτισμα ντομάτας 4. Ξεφλούδισμα ντομάτας 5. Τρίψιμο – σούρωμα ντόματας 6. Βράσιμο ντομάτας 7. Συσκευασία ντομάτας σε βαζάκια.  

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο μουσείο Βορρέ.

Το σχολείο μας πραγματοποίησε την Τρίτη 16/2/2016 επίσκεψη στο μουσείο Βορρέ στην περιοχή της Παιανίας. Στο χώρο αυτό οι μαθητές μας ασχολήθηκαν με διάφορες δράσεις. Ευχαριστούμε πολύ   για την άψογη φιλοξενία.   Επιλέξτε wazamba αν θέλετε να κερδίσετε σήμερα.